Csintalan Sándor: A magyar politikai elit túlnyomó többsége a tehénszar mellől jött és a legtöbbüknek elment az esze a hatalomtól

2022. november 06. 12:36

„Orbánék működése nem menne az alkalmazkodni kész végrehajtók nélkül” – fogalmazott a baloldali megmondóember.

2022. november 06. 12:36
null

 „Most jöttem először úgy a városba, hogy tele van szórva ezzel a szankciós plakáttal, elképesztő töménységben, amiben ráadásul egy igaz szó nincs. S ezzel kapcsolatban sok mindent át kellett gondolnom. Például, hogy hogy megrontották ezek a magyar nyelvet is” – fogalmazott Csintalan Sándor a HírKlikk műsorában. 

Csintalan szerint „Orbánék működése nem menne az alkalmazkodni kész végrehajtók nélkül. Ebben már az sem meglepő, ha az 1963-ban született Orbánt ’56-os veteránként aposztrofálják”. Tapasztalata szerint „itt, ebben a hazában, jellemzően csak arra lehet példát találni, hogy aki bekerül a hatalomba, az megőrül, még ha nem is patologikus értelemben”. 

A baloldali megmondóember kifejtette:

A tehénszar mellől jöttünk és a legtöbbüknek elment az esze a vagyontól, a hatalomtól, a csillogástól, amit nem képes elengedni. A polgárság túlnyomó részét ugyanis a II. világháború alatt elvitték a gázba, illetve a Bánffy Miklósok, a Klebelsbergek s a többi elkerült Recskre.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. november 07. 10:44
...bunkó eltartott...4x2/3 jelent valamit??...azt hogy EZEK A FIÚK JÓL CSINÁLJÁK a dolgukat...büdös komcsi...pfuj
Bokros Birka
2022. november 07. 10:37
Csintalan Sanyika szamárháton igyekezett az olajfák hegyére! :D Sanyika libazsír szag van, ráadásul már megavasodott!
Péterpéter
2022. november 06. 21:12
Lehet hogy Csintalan tényleg a tehémszartól jött, de ez nem mondható el mindenkiről ám. S hogy elmemt az esze, ez már régen nem kérdéses. És, talán nem kellene ennyire erőltetnie a tótágast, mert előbb utóbb vagy kilóg a töke a nadrágjából, vagy elesik és fejbeveri magát, esmént...
istvanpeter
2022. november 06. 18:23
Sötét félnótás bolsevik gazember, aki még bunkónak is hitvány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!