Ki mondta, hogy Magyarország elszigetelődött?

2023. január 31. 18:52

A hét sikerei a magyar diplomáciában: Putyin Oroszországa mellett három iszlám ország.

2023. január 31. 18:52
null
Vágó István
Facebook

„Marokkó (»Melilla és Ceuta – Spanyolország apró észak-afrikai enklávéi - az Európai Unió egyetlen szárazföldi határa Afrikával, ami mágnesként vonzza a bevándorlókat«),

Törökország (»Az ellenzék legvalószínűbb jelöltje sokáig az isztambuli polgármester volt, akit december 15-én két év hét hónap börtönbüntetésre, és a politikától való eltiltásra ítéltek.«)

és a keresztény bajtársát baltával megölő muszlimot hőssé avató Azerbajdzsán az új barátaink.

Ki mondta, hogy Magyarország elszigetelődött?”

Nyitókép: Vágó István Facebook-oldala

 

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2023. február 03. 09:32
hajrá favágó! kell az erdőben a minka erő!
Bika57
2023. február 01. 08:02
Inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl.
Lajoss
2023. február 01. 07:54
Sajnos,ez a valóság.
kaltran
2023. február 01. 01:47
Te nagyonhülye, most mit vergődsz itt? Magyarország a Nyugat része, oda is tartozik, csak a Nyugat Bugrisisztánná változott tőlünk nyugatra, ezért nincs mit szerelmeskedni velük. A dolog nem elszigetelődés, hanem a régebbi barátaink elrohadása, kvázi csalóka a kép. Kivel barátozzunk a hülye p. német külügyérrel, a hullák által megválasztott Bidennel, a buzi vízfejű követével, az agyukat lelküket vesztett britekkel? Az ember szinte már visszasírja Angela Merkelt, de Kohlt biztosan. Figyelmezzél arra utóbbi temetésén ki volt a díszvendég. Nem a kvízvendég, pupák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!