Gyurcsányék és a nemzeti gondolat

2023. március 21. 17:54

Ha a DK-sok hazafiak, akkor mi itt rekedt idegenek vagyunk.

2023. március 21. 17:54
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Kínzó felismerések gyötrik mostanában a Gyurcsány házaspárt. Kezdenek rádöbbenni, miért esélytelen minden próbálkozásuk a főhatalom visszaszerzésére, miért nyeri meg minden alkalommal toronymagasan velük szemben a választásokat Orbán Viktor. A posztkommunista globalisták, a nemzetállami szuverenitást sutba vágó internacionalisták, az Európai Egyesült Államok feltétlen hívei rátaláltak a nemzeti gondolatra. Vagyis inkább annak a fejükben tátongó kínos hiányára.

Egy vérbeli bolsevik, ha hiányzik neki valami, elveszi attól, akinek van. De előbb még megvádolja áldozatát a pofátlan rablással. Egy ilyen gátlástalan akció terve bontakozott ki Dobrev Klára ünnepi beszédéből március 15-én. Miután az Apró-villa bűvkörébe tartozó mozgalmárok – akik javarészt még a rendszerváltozás előtt kaptak sokrétű kiképzést felforgató tevékenységből és társadalmi manipulációból – addig csoportosították és elemezték a 2010 óta tartó kudarcsorozat során begyűjtött információkat, míg a művelet egyértelmű eredményt nem hozott, közölték azt a túlmozgásos pojácával és maga elé tartott feleségével. Valami olyasmit mondhattak, hogy Gyurcsány elvtársnak jelentjük, a nemzeti oldal azért jobb sokkal nálunk, mert bennük van nemzeti gondolat, bennünk pedig nincs. Akkor el kell venni tőlük, jöhetett kapásból a válasz a lotyaszájútól, és legott meg is egyeztek a vasárnapi ebédnél az asszonypajtással, hogy nincs jobb alkalom a mesterterv bejelentésére, mint egy nemzeti ünnep, amikor az ország java része amúgy is hajlamos a magyarkodásra.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
II.baljoska61
2023. március 22. 14:32
Nyíregyháza utolsó KISZ-titkára, az itt ragadt kommunista nemzetieskedik. Ahogy a kivénhedt eszmetársa teszi..
Bokros Birka
2023. március 22. 11:32
A hazafi: "Nekem az, hogy magyar nem jelent semmit"
Lajoss
2023. március 22. 08:25
Ottóka,a 26%-os infláció az nemzeti gondolat? :)
Osztap Bender
2023. március 22. 07:53
Ez a fószer képtelen meglenni seggnyalás nélkül. Ezek szerint a szar éltető eleme. Undorító patkányfajzat. A dologban az az elszomorító, hogy a regnáló hatalom szívesen veszi, ső talán el is várja ezt. Ipper Pál és a többiek méltó utódja lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!