Azt ugye vettétek, hogy „nyugatos” Ferenc Magyarországa egy önmagát feladó gyarmat lenne?

2023. március 23. 13:36

Ez szép lassan 2002-2010 között meg is valósult már egyszer.

2023. március 23. 13:36
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Azt ugye vettétek, hogy »Nyugatos« Ferenc »nyugatos Magyarországa« egy önmagát, hagyományait, nemzeti érdekeit feladó gyarmat lenne, ahogy ez szép lassan 2002-2010 között meg is valósult már egyszer.

Mi lenne, ha egyszer végre nem keleti vagy nyugati marxista, hanem egyszerűen elkötelezettségű lenne a hazai baloldal?!. Valami olyan, mint a Kéthly Anna vezette szocdemek?!

Oke, akkor nincs dollár, Brüsszel nem huny szemet az összes aljasságotok felett, mint tette 2006-ban egy sor kérdésben, de legalább a hazátokat és nem másokat, most éppen a »nyugatot« szolgálnátok.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backdrive
2023. március 26. 09:19
Aztán miért lenne gyarmat? A jelenlegi putyin gyarmata státuszból kellene kitörni. Már a törvényeket is az orosz mintából fordítják szószerint...
Jason Bourne
2023. március 24. 07:27
"DE attól tartok, hogy a műanyag granulátum többsége is külföldről jön." Épp ellenkezőleg, exprotra is termel a BorsodChem és nem granulátum, hanem sűrű folyadék.
Akitlosz
2023. március 24. 01:12
"Azt ugye vettétek, hogy „nyugatos” Ferenc Magyarországa egy önmagát feladó gyarmat lenne?" Mert a "keletes" Viktor Magyarországa talán nem az? EU tagságot, NATO tagságot, köztársaságot, költségvetési hiányt, inflációt, államadósságot akar Ferenc is és Viktor is. Aztán tessék választani!
Palatin
2023. március 23. 22:48
A korrupcióért letartóztatott EP-alelnöknő pár hete Dobrev kérésére még Magyarországot ítélte el. Így fog elbukni a többi gyülölködö hungarofób figura is. Ilyen korrupt személyek és intézmények után loholnak a gyurcsányisták nyelvüket lógatva. Abban a reményben, hogy majd ez a brüsszeli kigyófészek öket teszi meg az új birodalom budapesti helytartójává. Gyurcsány, - ez a saját szavaival mondva "politikai állat" -, Magyarország Heródese akar lenni. A gyurcsányista ellenzék, - a magyar érdekeket sútba dobva -, az ország szuverenitását akarja feladni. Tudják, hogy a magyarok öket soha nem tennék meg kormányzó hatalommá, ahogy a háború után a rákosista kommunistákat sem tették volna meg szovjet segítség nélkül. Tehát a mai náci-bolsevista ellenzék megint külsö hatalmak segítségében reménykedik. Ezek soha nem fognak megváltozni. De ma még egyenlöre valóban a nép választhatja meg a vezetöit, mégha az unió elég brutálisan be is akar avatkozni a választásokba. MAGYAROK, EZT NE HAGYJÁTOK ELLENETEK ELKÖVETNI. Magyarország sorsa ma még egyenlöre valóban a választókon múlik. Ha ök 2026-ben is felvértezik Orbánt 60-80%-al, akkor ö egészen más politikai erövel fog rendelkezni az unióval szembeni csatározásokban. Most az unió azt mondja a naiv, zöldfülü, hiszékeny, megtéveszthetö magyaroknak, hogy "Mi szeretünk titeket magyarok, csak a cudar Orbánt nem szeretjük", és ezzel el tudják terelni a magyarok figyelmét és haragját az unió cselszövéseiröl, gyamatosító szándékáról. Az unió éket akar verni a magyar kormány és a magyar nép közé. És ebben a Gyurcsány-Dobrev duó minden hazugságot bevetve támogatja Brüsszelt. MINDEN UNIÓS GAZSÁGNAK ELLENÜNK EZ AZ ALAPJA. De ha Orbán 80%-al a háta mögött jelenik meg Brüsszelben, akkor egy ilyen argumentum nevetséges lesz, mert akkor már Orbánt nem lehet leválasztani Magyarországról, ahogy ezt most próbálják. És egy egész népet elítélni, szankcionálni remélhetöleg még az uniónak is ciki lenne. Tehát erröl van szó. Ha a gyurcsányista csöcselék valaha is nyerne, akkor Magyarország úgy elsüllyed, mint a titanic, 20 év múlva Budapesten nem miniszterelnök lesz, hanem kalifa, vagy a brüsszeli birodalom budapesti helytartója. GYURCSÁNY ÉS DOBREV PONTOSAN ERRE A POZICIÓRA VÁGYNAK. Ahogy Herodes volt annak idején a római birodalom judeai helytartója, úgy szeretne a Gyurcsány-familia a brüsszeli birodalom budapesti helytartója lenni. Ez az ö világos céljuk, semmi más.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!