Minden, amit nem akartál tudni a genderelméletről, de tudni érdemes (videó)

2022. november 24. 14:39

Ki a genderelmélet atyja? Ki az, aki elültette a fülünkben a gender fogalmát? Mi történik, ha egypetéjű ikerfiúk egyikét lányként neveljük?

2022. november 24. 14:39
null

Mi történik, ha egypetéjű ikerfiúk egyikét lányként neveljük? – új videóval jelentkezett az Axióma. A genderelmélet atyja, Dr. John Money erre a kérdésre kereste a választ. A szexológus egyik korai úttörője volt azon elméleteknek, amelyeket jelenleg számos iskolában és egyetemen tanítanak. Hogy miért ismerik mégis kevesen a nevét? Talán, mert elméletét egy olyan, súlyosan etikátlan eljárás keretein belül lefolytatott emberkísérlettel próbálta meg igazolni, melynek kettős tragédia lett a vége. A genderelmélet gyökereiről Dr. Ujlaki-Győri Anna, mentálhigiénés szakember mesél.

Nyitókép: YouTube

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2022. november 24. 17:35
Az elmélet eleve egy aberrálttől származik, aki ráadásul elmebeteg is volt. Nincs tudományos alapja az elméletnek csak egy beteges vágy.
öszödibeszéd
2022. november 24. 14:55
húú, megemészteni ezt a sok sületlenséget...kihívás lesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!