Humorista lesz Vadon Jani utódja Balázséknál

2024. február 09. 07:54

Több mint 25 000 hallgató szavazott.

2024. február 09. 07:54
null

Lezárult a hét elején meghirdetett szavazás, kiderült ki váltja a decemberben felmondott Vadon Janit a Rádió1 Balázsék című műsorában.

Ezt is ajánljuk a témában

A hallgatói voksok alapján a győztes a több mint 250 000 szavazat alapján Ráskó Eszter humorista lett.

„Túl sok időt töltöttem a folyosón Pákóval és Alekosszal” – kommentálta győzelmét Ráskó. Az új műsorvezetőt Sebestyén Balázsék úgy várták, mint a karácsonyt, ahogy fogalmaztak, ezzel elkezdődik egy „új élet”.

A 15 év után távozó Vadon felmondása után a január egyébként folyamatos castingolással telt az egyik legnépszerűnn reggeli műsorban, meghallgatták többek között Kovácsovics Fruzsinát, Puskás Pétert, Wossala Rozinát, Musimbe Dávid Dennist, Ábel Anitát, Gévai Julit, Alekoszt,  és Faragó Jankát is.

Nyitókép: You Tube

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiritmonger
2024. február 09. 22:14
Ezmegkiez?
KBA98
2024. február 09. 17:03
Nekem mindegy, nem hallgatom őket!
egy genetikusanalattvaló
2024. február 09. 16:50
"I feel the earth move under my feet miért szoktak le a mai fiatalok a köszönésről.. " Mert az amerikai rajzfilmeken nőttek fel, nem a magyar népmeséken. Az öncélú akció, a folyamatos izgalom fenntartása a cél. A fogyasztóvá válásra idomítanak a rajzfilm figurák kártya, matrica, műanyag figura stb. formában kínált kacatjainak vásárlásán keresztül. Mit tett ezzel szemben a népmesei hős, amikor kalandjai során egy új helyszínre érkezett? " ... köszönt illendőképpen." Ezt a fordulatot szinte minden népmese tartalmazta. A gyerek nagyon sokszor hallotta. Ez is segítette a társadalmi viselkedési normák tanulásában, Természetessé vált számára a köszönés. Igaz, hogy nem volt a népmeséket csiszolgató, továbbadó egyszerű embereknek pedagógiából, vagy szociálpszichológiából meg mindenféle hasznos és haszontalan társadalomtudományból PHD-ja, de értékrendje, tartása annál erősebb volt. No meg aszerint is élt, példát mutatott a környezetének, a gyerekeinek.
Nimril
2024. február 09. 15:03
Legalább nem Pottyondy elvtársnő lett, mint "humorista".... ez is valami! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!