„Kaczyński nem szokott hozzá, hogy tőle jobbra is van poltikai erő” – MANDINER PODCAST

2020. november 13. 16:25

Milyen hatással lehet az amerikai elnökválasztás Lengyelországra? Mit tartalmaz a lengyel alkotmánybíróság határozata az abortuszról? Mit kerestek a szivárványos zászlók az abortusztüntetésen? Hogy áll a lengyel jogállamiság? Mivel jár a lengyel vétó az EU-ban? – Rosonczy-Kovács Mihály válaszol.

2020. november 13. 16:25
null
Nagy Csomor András

Műsorunk az alábbi felületeken is elérhető:

Apple Podcast

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

Radiopublic

Breaker

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. november 13. 19:34
Egy jó kis összefoglaló a politikai és gazdasági bal- és jobboldal mibenlétéről: https://egyvilag.hu/temakep/073.shtml Lásd benne a szélsőségekről írtakat is.
Akitlosz
2020. november 13. 18:07
Pedig jobboldalon lenne bőven hely és tér és akadna szavazói igény is. A politikai pártok mégis inkább csak a bal oldalon tömörülnek és ott sokasodnak.
Elmekortan
2020. november 13. 17:42
Vágót nem hasonlítjuk semmihez: maga a bölcsesség, humor, zeneiség, alázat, kedvesség, tudás, érzékenység, áldozatvállalás, vidámság, humanitás, szkepticizmus. Örökké tartsa meg őt a Mindenható!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!