Egy férfi megmászta a sheffieldi városházát, hogy letépje az izraeli zászlót

2023. október 11. 08:15

Palesztin szurkoló távolított el egy izraeli zászlót a közintézményről.

2023. október 11. 08:15
ünneplő palesztinok

A Gázai-övezet Hamász általi megtámadása óta Európa szerte sorra zajlanak, mind a zsidó mind pedig a palesztin félt támogató tüntetések, demonstrációk és megmozdulások. Ebbe a sorba illik az a nem mindennapi esemény, ami tegnap zajlott le az angliai Sheffield városháza előtt. 

Ugyanis egy palesztin férfi 

megmászta az épületet és letépte róla az izraeli zászlót.

A nyilvánosságra került felvételen egy csuklyás férfi látható, amint megmássza a 60 méter magas épületet. Miután elérte a zászlórudat, lehúzta az izraeli zászlót. A felvételen az is látható, ahogy megpróbálja felemelni a palesztin zászlót a helyére.

A lenti tömeg közben ünnepelte, ahogy Izrael zászlóját a földre hajítják.

Az összegyűlt kisebb tömegben éljenezték a férfit, aki miután lemászott elfutott.

A brit belügyminiszter pont a napokban figyelmeztetett arra, hogy a palesztin zászló lengetése az utcákon „nem biztos, hogy jogszerű” akkor, ha azt terrorcselekmények támogatásának kifejezésére használják.

A jelenetről készült videót alább tekintheti meg:

***
 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: illusztráció, Jung Yeon-je / AFP

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. október 11. 12:13
Nyugat már rég elesett, ezek csak a totális káosz előjelei.
Unknown
2023. október 11. 09:40
Az EU lefizetett, vagy ostoba politikusai miatt Európa Trója lett, a rengeteg fa lovacska pedig letarolja. A jelenlegi izraeli háború hosszú előkészítési folyamata a migráció és már nyíltan hangoztatva nem csak a zsidóság van célkeresztben, hanem az egész keresztény világ. Hogy nem lehetett ezt észrevenni? Milyen szellemi kvalitással és erkölcsi tartással bírnak civilizációnk mai, irányítói? Nyilván költői a kérdés, mert egyre nyilvánvalóbb a válasz! Az ember(iség) tragédiája.
Welszibard
2023. október 11. 09:34
A liberalizmus az izraeli-gázai konfliktusban fog rádöbbenni saját ellentmondásaira és korlátaira. A gyökerében ennek is ugyanaz a konfliktus áll, mint az orosz-ukrán konfliktusban: Magyarul: nem lehet a semmibe venni milliós nagyságrendű nemzeti kisebbségek jogait. Ahol ezt erőszakkal akarják megoldani az olyan mint a fasiszta Benes törvényei Szlovákiában.
luxusbatar
2023. október 11. 09:25
Kérdezem noárt, nagyervint, bródit, a telexet, a hávégét, perintfalvit, meg a többi magyarországot gyalázó hulladékot: Melyik országban jobb élni? Ahol arabok mászkálnak a városházák tetejére, ahol a sétálótcák zengenek az allahakbártól... vagy Magyarországon??? A kurva anyátokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!