Kuleba: Ukrajna uniós tagsága Magyarország érdeke is

2023. október 24. 14:08

Az ukrán külügyminiszter szerint „Budapest taktikusan igyekszik a tárgyalási folyamatból a lehető legtöbb hasznot kisajtolni”.

2023. október 24. 14:08

„Ukrajna európai uniós tagsága összhangban van Magyarország stratégiai érdekeivel, de Budapest taktikusan igyekszik a tárgyalási folyamatból a lehető legtöbb hasznot kisajtolni” – fogalmazott Dmitro Kuleba az Ukrinform beszámolója szerint.

„Magyarország a saját céljait követi ebben a kérdésben. Ez a magyar félnek az ukrajnai magyar kisebbséggel kapcsolatos igényeivel függ össze.

Ők a saját játékukat játsszák, de Ukrajna uniós tagsága összhangban van Magyarország stratégiai érdekeivel.

Ezt stratégiai szempontból, hangsúlyozom. Közben taktikailag próbálnak minél több előnyt kicsikarni a tárgyalási folyamatból” – véli Kuleba.

Ezt is ajánljuk a témában

 Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2023. október 26. 09:04
Kuleba a véres ukrajnai bohózat egyik statisztája.
Palmimi85
2023. október 25. 18:35
Ez hüje?????????????????????????????? Nekünk az érdekünk nem Ukrajna uniós tagsága, hanem a mielőbb BÉKE!!! Te meg a főnököd mehettek egy jó kis dutyiba, nem kell félni, majd zselé pojáca brézongoristaként szórakoztatja a tisztelt csíkosruhás publikumot!
urban63
2023. október 25. 14:38
Az EU-ban kinek érdeke, hogy minden támogatási pénzt ti vigyetek el, kinek kell vetélytárs aki már most EU főnökének képzeli magát alanyi jogon?! Elég egy Szörnyella van de Lejjebb diktátor!
anonymtalan2
2023. október 24. 22:38
Úgy kell az EU-ba Ukrajna, mint a démon-mag (Pu-239 gömb) köré a berillium félgömbök. Felér egy nukleáris katasztrófával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!