Ön kihelyezné a személyes irodáját a természetbe?

2021. május 31. 20:37

Manapság egyre népszerűbb munkaforma lett a home office és a távmunka egyéb megoldásai, ehhez pedig egyre több, a mindennapokat segítő eszközt is terveztek. Andreas De Smedt tervező kifejezetten híres arról, hogy ilyen megoldásokat találjon ki.

2021. május 31. 20:37
null

Az első eszköz, melyet megálmodott egy Notadesk elnevezésű laptoptartó asztal, melyet akármilyen függőleges felületre, például ablakra vagy fára is oda lehet illeszteni, így kényelmesen lehet bárhonnan dolgozni.

Most pedig ezt továbbgondolva létrehozott egy összecsukható bútort, mely asztal és szék egyben. A frappáns chAIR elnevezésű bútort bárhova elvihetjük magunkkal a táskánkban és akárhol felállíthatjuk az „irodánkat”.

A bútordarab a rendezői székekhez hasonlít, ugyanis a székhez rögzített lehajtható asztallappal rendelkezik. A munkafelület FSC bambuszból készült, míg a váza tartós alumíniumból. Az egész tárgy súlya kevesebb, mint 6 kg, így elég könnyen el lehet vinni bárhová.

Emellett pedig De Smedt olyan hátizsákot is tervezett, amelyet ezzel a bútorral együtt lehet használni. Több mint 10 zsebbel, kialakított belső laptoptartóval és USB töltőporttal rendelkezik, valamint anyagát tekintve teljesen vízálló is. A tervező arra is külön figyelt, hogy a szék hátának megfelelő kialakítása legyen a hátizsák felpántolására, így rendkívül praktikusan használható.

A koncepció célja, hogy lehetőséget biztosítson az embereknek a kiszakadásra a megszokott hétköznapokból és egy kis változatosságot csempésszen a mindennapokba.

A cikk szerzője Blősz Dalma.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!