A szivárványdzsihád sintérei

2023. július 11. 09:23

A zsidó állam féktelen gyűlölete is már régóta a haladár egységcsomag elidegeníthetetlen része.

2023. július 11. 09:23
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„A Dzseninben végrehajtott izraeli terrorelhárító hadművelet lehetővé tette a Palesztin Autonómia számára, hogy visszaállítsa a szuverenitását a szakadár város felett. A Palesztin Elnöki Gárda 600 fegyverese megelégedett a város átvételével és még kísérletet sem tett a város központját elfoglaló »menekülttábor« pacifikálására. Ez a jókora darab ingatlan továbbra is a terrorszervezetek kezén marad. A haladó és haladóbb média illetve politikai munkások hozzáállása a dzsenini esrményekhez sok mindent elárul.

1. Azt, hogy a terroristáknak drukkolnak, megszoktuk még a Vörös Brigádok romantikájával átitatott 70-es évekből.
2. A zsidó állam féktelen gyűlölete is már régóta a haladár egységcsomag elidegeníthetetlen része. Hiába vallja valaki az összes többi obligát dogmát, ha ebben a kérdésben nem áll haptákba, kiüzetettik progresszió egyházából.
3. A legmegdöbbentőbb, hogy még az sem számít ezeknek a derék embereknek, hogy a terrorcsoportok a szent ügy, a palesztin állam és a palesztin nép önrendelkezése alatt vágják a fát. Az ENSZ a EU és a többi E betűs tartósítószer által legitimként elismert palesztin kormányt akarják megdönteni. 
Nem baj ha rosszabb lesz a palesztin népnek, a lényeg, hogy még egyet lehessen ütni a zsidó államon.

Mi a tanulság ebből?

Az, hogy nincs semmi új az »utolsó ukránig« dogmájában.  Az egész csupán az évtizedes hagyományokkal rendelkező »az utolsó palesztinig« átültetése Európába. 

Hogy mi a palesztin vagy az ukránpárti ezekben szivárványdzsihádokban azt nehéz megérteni. Egy dolog bizonyos. A világ főállású »underdogjai« okosabban tennék ha más szövetségeseket keresnének maguknak a  szivárványdzsihád sintérei helyett.”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. július 12. 01:55
Ezt a cikket nem értettem. A címe viszont tízes. :))))))))))))))) EGYÉBKÉNT: HA ARADI LÉTEDRE, NEM SEGÍTESZ, HOGY 35000négyzetkilómétert VISSZA KAPJUNK A ROMÁNOKTÓL, AKKOR AZÉRT FOGOK DRUKKOLNI, HOGY ELVESZÍTSÉTEK A GOLÁNT.
5m007h 0p3ra70r
2023. július 12. 00:17
Robin Hood a fuszeklik fejedelme (Mel Brooks): - Blinkin, I'd like you to meet Ahchoo. | - A Jew? Here?
CubaLibre
2023. július 11. 21:04
Pontos elemzés, mint a szerzőtől mindig.
Mandiner444hu
2023. július 11. 14:59
Mindent támadnak ami normális
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!